Tietoa minusta

Tervehdys ! Olen koulutukseltani metsuri/metsäpalveluiden tuottaja Haukiputaalta.  Päätyönäni työskentelen metsurina Oulun kaupungille ja metsätöistä onkin kertynyt kokemusta jo useita vuosia. Työn ohessa suoritan tällä hetkellä myös arboristin opintoja ja teen pihapuiden kaatoa ja kantojyrsintää sekä muita metsuritöitä toiminimiyrittäjänä. Toimialueeni on Oulu ja lähikunnat, mutta sovittaessa työt onnistuvat kauempaakin. Minulle tärkeää on ,että työt tehdään turvallisesti, luotettavasti ja niin kun on asiakkaan kanssa sovittu. Myös asiakaspalvelu on tärkeää ja jos mahdollista, työt pyritään aina toteuttamaan asiakkaan toivomalla tavalla. Aina en ehdi työn luonteen takia vastaamaan puhelimeen, mutta sähköpostia, tekstaria ja whatsapp viestiä voi myös laittaa ja otan yhteyttä heti kun töiltäni ehdin.

Ajankohtaista

21.5.23 Yritystoiminta lähtenyt hyvin käyntiin ja kiipeilykaato harjoittelu parhaillaan käynnissä. Kiipeilykaatoja mahdollisuus varata jo ennakkoon tulossa kesän aikana palvelu tarjontaan.

01.07.23 Kiipeilykaadot lisätty palvelutarjontaan. Hinnat alkean 125€. Ja lasken hintoihin aina määrä alannuksen kaadettavien puiden kappalemäärän mukaan. Suuritöisissä kohteissa teen urakka tarjouksen.

08.01.24 Uusivuosi lähtenyt käyntiin ja puunkaato työt jatkuu entiseen malliin, myös talvella. Lumi ja pakkanen ei ole este vain pieni hidaste. Tälle vuodelle tulossa myös uusia palveluja, joista ilmoittelen erikseen myöhemmin.

10.3.24 Arboristin opinnot käynnistynyt ja uusina palveluina tällevuodelle tuulee olemaan kantojyrsintä ja puiden/oksien pois kuljetus työkohteelta. Pienet kohteet hoituu omalla kärryllä ja isommisssa kohteissa tilataan kuorma-auto kuljetus. 50 - 100 kuutiota  menee yhdellä ajolla.